Skip to content

KLIMAX ONLINE LTD

Δεν έχει σημασία πόσο τέλειο είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς σας αν οι πελάτες δεν μπορούν να σας βρουν.

Οι επιστήμονες της ομάδας μας, εκτελώντας μια συντεταγμένη στρατηγική, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες μέσα στις οποίες η εταιρεία σας αφενός θα προσεγγίζει συνεχώς νέους πελάτες και αφετέρου θα προσαρμόζεται συνεχώς στις εξελίξεις της αγοράς βελτιώνοντας την online εμπειρία των πελατών σας.

Οι εξελιγμένες πρακτικές μας σας βοηθούν να  δημιουργήσετε μοναδικές μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους τρέχοντες και τους υποψήφιους πελάτες σας.

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε επιχειρήσεις όλων των βαθμίδων, να εντοπίζουν τους τρέχοντες αλλά και τους υποψήφιους πελάτες τους σύμφωνα με την συμπεριφορά τους είτε online είτε στα φυσικά καταστήματα, εξαντλώντας την στατιστική επιστήμη, την πληροφορική και τα εργαλεία του internet marketing προς το μέγιστο δυνατόν όφελος.

Demetrios M. Vavvas
FOUNDER CEO
Data Scientist – Senior App Engineer

Οι επιχειρήσεις που δεν είχαν online επικοινωνία με τους πελάτες τους, ζορίστηκαν να παραμείνουν ανταγωνιστικές μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες του COVID-19.

Πολύ πριν από την πανδημία του κορονοϊού, οι επιχειρηματίες απέτρεπαν τους πελάτες τους από τις online αγορές, επικαλούμενοι προσφορές και εκπτώσεις σε αγορές στα φυσικά τους καταστήματα. Αυτό είχε τραγική επίδραση στην αγορά όταν περισσότερα από 250.000 καταστήματα έκλεισαν προσωρινά από τα μέσα Μαρτίου του 2020 ως μέτρο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες έπρεπε να βρεθεί λύση στο πώς θα μπορούσαν να παραμείνουν στο μυαλό των καταναλωτών – και το πιο σημαντικό πως θα αυξάνονταν οι πωλήσεις τους – όταν οι πόρτες των καταστημάτων τους είναι κλειστές.

reach new customers no matter what

Τα Social Media προσφέρουν στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες τους.

Τα περισσότερα brands σήμερα έχουν πολύ μεγαλύτερη ικανότητα (και ευθύνη) να επηρεάζουν και να συνδέονται με τις realtime συμπεριφορές των καταναλωτών. Η real-time μελέτη των αντιδράσεων των καταναλωτών σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαφημιστικές καμπάνιες μέσω των social media, δημιουργούν νέες απαιτήσεις και προοπτικές. 

Για την ομάδα μας, οι αποδοτικές online αλλά και offline στρατηγικές δεν περιορίζονται μόνο στην αισθητική ή το στυλ, αλλά κυρίως πρόκειται για μια προσαρμογή ανάμεσα σε αυτό που υπόσχεται  και σε αυτό προσφέρει το brand σας.

Δεν έχει σημασία πόσο καλοί είστε στην δουλειά σας, αν οι πελάτες δεν μπορούν να σας βρουν.

Στη σημερινή digital εποχή, τα social media είναι ένα κρίσιμο εργαλείο επικοινωνίας για κάθε είδους επιχείρηση. Είτε επιθυμείτε να προσελκύσετε πελάτες,  είτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας η συμμετοχή σας στα social media θα σας χαρίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Είτε το θέλουν οι βιομηχανίες είτε όχι, πάνω από το 25% του περιεχομένου που εμφανίζεται στις αναζητήσεις της Google για συγκεκριμένες επωνυμίες παράγεται από την δραστηριότητα των καταναλωτών στα social media. Οι καταναλωτές συχνά εμπιστεύονται αυτά τα μηνύματα κοινωνικής δικτύωσης περισσότερο από διαφημιστικά ή ειδησεογραφικά άρθρα σχετικά με κάποιο  brand.

Η εμπειρία μας, στην digital αγορά, έχει δείξει ότι αυτή η ηλεκτρονική – από στόμα  – σε στόμα πρακτική θεωρείται αξιόπιστη από τους καταναλωτές και επηρεάζει σημαντικά την αξία μιας επιχείρησης. Όταν το marketing στα social media αποδίδει, δεν σημαίνει πως οι καταναλωτές εγκαταλείπουν την έρευνα τους γύρω από ένα brand και την αξιοπιστία του αλλά σίγουρα θέτει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι καταναλωτές να επηρεάζονται και οι αγοραστικές τους επιλογές να είναι κατευθυνόμενες.

Αρκετοί επιχειρηματίες αναρωτιούνται αν η επιχείρησή τους πραγματικά χρειάζεται παρουσία στα social media.

Και αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουμε αντιληφθεί ότι τα social media δεν είναι απλά ένα website ή ένα mobile app αλλά μια εικονική πραγματικότητα που όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν και αφιερώνουν πολλές ώρες από την κάθε ημέρα της ζωής τους. Δεν έχουμε αντιληφθεί ότι πλέον το καταναλωτικό κοινό είναι εθισμένο και τρέφεται ψυχικά με τα όσα διαδραματίζονται μέσα στα social media.

Αν λοιπόν οι πελάτες σας έχουν αποφασίσει να ζουν και να αλληλεπιδρούν σχεδόν ασταμάτητα μέσα στα
social media ποιος επιχειρηματίας μπορεί με βεβαιότητα να εγγυηθεί ότι αν η επιχείρησή του απουσιάζει από τα social media, έχει μέλλον? ΚΑΝΕΙΣ. 

Our Services

Accelerated Websites & Retail Websites

Πριν από λίγο καιρό, ένα βελτιστοποιημένο responsive website,  θεωρούνταν το αποκορύφωμα της επιτυχίας. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η εμπειρία των πελατών σας, μέσα στο website ή το eshop σας.

Social Media engineering

Στην digital αγορά, όταν οι καταναλωτές χρειαστούν βοήθεια έχουν την απαίτηση από την επιχείρησή σας να εξυπηρετηθούν άμεσα και αυτό τις περισσότερες φορές γίνεται εφικτό μέσα από τα social media

Big Data Analytics

Το  internet έχει επεκτείνει δραματικά τους ορίζοντες του marketing. Και αυτό συνέβη σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας μιας απλής αλλά καθοριστικής επιστημονικής εξέλιξης: Της ανάλυσης των ψηφιακών δεδομένων.

Business Development

Ενώ η έκταση του οικονομικού κόστους της πανδημίας συνεχίζει να ξεδιπλώνεται, είναι σαφές ότι το λιανικό εμπόριο ήταν ένας από τους κλάδους που επλήγησαν περισσότερο. Για μια επιχείρηση, επιβίωση στη κρίση σημαίνει προσαρμογή.